ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ

Στις 24 Φεβρουαρίου ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε εκδρομή στο κεντρικό Ζαγόρι και συγκεκριμένα στα χωριά Τσεπέλοβο, Καπέσοβο και Μονοδένδρι.

Η αναχώρηση έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου από τα παλαιά Κ.Τ.Ε.Λ. και μετά  από μία ολιγόλεπτη στάση κατευθυνθήκαμε προς το Μονοδένδρι όπου απολαύσαμε τον καφέ μας και περιηγηθήκαμε στο γραφικό χωριό, με το ωραίο εκθεσιακό κέντρο, τη Ριζάρειο χειροτεχνική σχολή και το υπαίθριο θέατρο.

Επόμενος σταθμός ήταν τα μοναδικά γεφύρια των Κήπων: Πρώτα του «Κόκκορη» και μετά το «Καλογερικό», όπου δέσποζαν μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο και στη συνέχεια ακολούθησε στάση στο Καπέσοβο για να δούμε το χωριό με την εντυπωσιακή θέα και την όμορφη αρχιτεκτονική, γνωστό για την Πασχάλειο σχολή του.

Ύστερα καταλήξαμε στο Τσεπέλοβο όπου γευματίσαμε. Μετά την βόλτα μας στο χωριό με τα πολύ όμορφα αρχοντικά ακολούθησε η επιστροφή, απολαμβάνοντας πρώτα όμως στα Ιωάννινα τον απογευματινό καφέ μας και την βόλτα μας.

Τέλος, η άφιξη έγινε στο Αγρίνιο γύρω στις 9:00 μ.μ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην εκδρομή και εύχεται να ξανασυναντηθούμε και σε επόμενες στο επόμενο διάστημα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου