Εκλογές 13/12/2015

Εκλογές 13/12/2015
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου του 2015 οι Ηπειρώτες του Αγρινίου και της γύρω περιοχής είχαν την ευκαιρία να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους καθήκοντα εκλέγοντας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου. Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα κάτι που αντανακλά τόσο την δημοκρατικότητα των μελών του Συλλόγου όσο και τις εξαιρετικές σχέσεις όλων μεταξύ τους.Οι υποψήφιοι ήταν όλοι εκεί, ευδιάθετοι και με θετική αύρα. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι με το κλείσιμο της κάλπης από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προέκυψε μέσα από την εκλογική διαδικασία θα εκλέξουν το νέο Προεδρείο που θα καθοδηγήσει το Σύλλογό μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου που μας βοήθησε με γενναιοδωρία να διεξάγουμε τις εκλογές μας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στις επιτυχημένες εκλογές του Συλλόγου και τακτοποίησαν με γενναιοδωρία τις υποχρεώσεις τους, σε πολύ δύσκολους καιρούς. Ο Σύλλογος υπόσχεται να συνεχίσει να ενώνει τους Ηπειρώτες του Αγρινίου, να τους συνδέει με την πατρίδα τους και να παρέχει μικρές δόσεις χαράς με τις εκδηλώσεις και τις εκδρομές που διοργανώνει κατά τη διάρκεια του έτους.